Още не мога да си намеря място от  загубата. Много

...
Още не мога да си намеря място от  загубата. Много
Коментари Харесай

Алекс три месеца след смъртта на Ласкин: Още не мога да си намеря място от загубата!

„ Още не мога да си намеря място от  загубата. Много те обичам, обичани, в никакъв случай няма да те не помни “, написа Алекс Сърчаджиева в  Интернет три месеца след кончината на Иван Ласкин, видя HotArena.

Красавицата е загърбила тъжното въодушевление, която я бе обзело малко след края на януари, и вечер трескаво работи. Сърчаджиева е стегнала багажа и решила да продължи напред, като първата й спирка е екскурзия до Франция. Това се случва след предлагането на взе участие в режисура на Сатиричния „ Глобална комедия “. Алекс ще замине по-рано за френската столица, не с цел да играе, а на екскурзия.

„ Само да имам свободно време “, споделила концепцията си Алекс пред дамата на Чочо Попйорданов – Даниела. Двете дами са непрекъснато дружно след кончината на Ласкин, написа „ България Днес “.  Даниела даже постоянно спи в дома на Сърчаджиева. „ Искам да й вдъхна кураж. И двете сме в тежко състояние, крепя я, тъй като я одобрявам. А и тъй като Иван и Чочо бяха най-хубави другари “, разяснява Даниела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР